-
Found 10 results ...
-
-
Gum Arabic Uses as Prebiotic in Yogurt Production and Study Effects on Physical, Chemical Properties and Survivability of Probiotic Bacteria During Co
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
EXTRACTION AND IDENTIFICATION OF ESSENTIAL OIL FROM CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARKS AND STUDY THE ANTIBACTERIAL ACTIVITY
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
د ا رسة الظروف المثمى لإنتاج متعدد هيدروكسي البيوت ا رت من عزلة محمية لبكتريا Bacillus cereus B5
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
الكشف عن بكتريا E. coli O157:H7 في منتجات الألبان المصنعة محليا والمتواجدة في أسواق مدينة البصرة
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
Production of biodegradable film from soy protein and essential oil of lemon peel and use it as cheese preservative
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
استعمال المانيتول المنتج من عزلة محلية لبكتيريا Leuconostoc mesenteroides في تحضير الوسط الزرعي mannitol salt agar
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
عزل وتشخيص بكتريا Leuconostoc mesenteroides sub sp. mesenteroides المنتجة للمانيتول من مصادر محلية
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
Effect of substitution percentage of banana peels flour in chemical composition, rheological characteristics of wheat flour and the viability of yeast
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية
-
Effect microencapsulation of Saccharomyces boulardii on viability of yeast in vitro and ice cream
By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
University:
University of Basrah,
College:
الزراعة,
Department:
علوم الأغذية