Iraqi Reacherer Repositories
  • Home (current)
  • Collections
  • اسم الجامعة
  • الوصف التعريفي
  • المجال العلمي
  • التصنيف القياسي للموضوع
  • سنة اعداد البحث
  • لغة البحث
  • حالة النشر
  1. Home
  2. Creator info
  3. شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
  4. Go
  • Found 10 results ...
  • Effect of Mentha piperita essential oil against Vibrio spp. isolated from local cheeses
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Gum Arabic Uses as Prebiotic in Yogurt Production and Study Effects on Physical, Chemical Properties and Survivability of Probiotic Bacteria During Co
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • EXTRACTION AND IDENTIFICATION OF ESSENTIAL OIL FROM CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARKS AND STUDY THE ANTIBACTERIAL ACTIVITY
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • د ا رسة الظروف المثمى لإنتاج متعدد هيدروكسي البيوت ا رت من عزلة محمية لبكتريا Bacillus cereus B5
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • الكشف عن بكتريا E. coli O157:H7 في منتجات الألبان المصنعة محليا والمتواجدة في أسواق مدينة البصرة
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Production of biodegradable film from soy protein and essential oil of lemon peel and use it as cheese preservative
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • استعمال المانيتول المنتج من عزلة محلية لبكتيريا Leuconostoc mesenteroides في تحضير الوسط الزرعي mannitol salt agar
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • عزل وتشخيص بكتريا Leuconostoc mesenteroides sub sp. mesenteroides المنتجة للمانيتول من مصادر محلية
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Effect of substitution percentage of banana peels flour in chemical composition, rheological characteristics of wheat flour and the viability of yeast
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية
  • Effect microencapsulation of Saccharomyces boulardii on viability of yeast in vitro and ice cream
    By: شيماء ذياب جدوع حسن السهلاني
    University: University of Basrah, College: الزراعة, Department: علوم الأغذية